12.5.2012

Lapsettomuus lapsellisten keskellä

Ei sinänsä tämä liity vanhoillislestadiolaisuuteen, mutta mietin elämää lapsettomana pariskuntana isojen perheiden keskellä.. ei ole varmasti helppoa sellainen. Monesti tuntuu, että näitä lapsettomia käytetään melkeenpä hyväksi, koska heillähän on aikaa.. Vaikka useinkin molemmat käy palkkatöissä, koska ei voi toinen kotona olla.

Tässä linkki katsottavaksi näin Lapsettomien päivänä.
http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1514902

4 kommenttia:

 1. Heippa, lisäsin sun blogin mun oman blogin linkkilistaan :-) Saapi pyytää poistoa jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Lapsettomuuskysymys on tarpeettoman vaiettu.

  Eräs asian koskettama kertoo miltä se tuntuu:

  http://freepathways.wordpress.com/2010/07/28/ai-mutta-ei-lapsia/

  t. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Saara. Juurikin näin, mitä tuossa tekstissä kirjoitetaan. Erityisesti tuo, että naimisiinmenon jälkeen tuijotetaan mahaa ja sitten, kun se ei kasva, niin ruvetaan puhumaan, että miksei niille tule lasta jne.

   Nykyisin tosin puhutaan ylipäätään enemmän tuosta lapsettomuudesta, eikä se ole niin suuri salaisuus enää kenenkään keskuudessa. Tokikin jokainen pari keskenään saa päättää, että kuinka paljon ja kenelle haluavat asiaa avata - ei se ole kuitenkaan julkista omaisuutta, jossei sitä itse halua.

   Toisaalta, kun nyt on paljon puhuttu siitä, että vl-piireissä ehkäistään, niin kyllähän se taas luo tahattomasti lapsettomille vl-pareille sellaisen tikarin niskaan, että :(

   Poista